ennl

Versagrip chirurgische instrumenten met een ergonomische greep voor minder belasting en pijn

VersagripDe unieke Versagrip chirurgische instrumenten met een ergonomische greep. Deze innovatie van Versamodis® zorgt voor een betere grip en verminderde vermoeidheid. De CE-gecertificeerde instrumenten zijn door professionals in samenwerking met ingenieurs ontwikkeld.

Retractoren en andere chirurgische instrumenten
Intodis biedt momenteel elf soorten retractoren, waaronder Ragnell en Williger. Neem voor meer informatie contact met ons op. Het is ook mogelijk andere retractoren en chirurgische instrumenten van de Versagrip ergonomische handgreep te voorzien.

Ergonomie om aan de huidige normen te voldoen

In tegenstelling tot veel producten die we tegenwoordig gebruiken, is het ontwerp van de chirurgische instrumenten ongewijzigd gebleven. Chirurgen gebruiken nog steeds instrumenten die in de 19de eeuw ontwikkeld zijn. Deze instrumenten voldoen echter niet meer aan de ergonomische eisen van deze eeuw.

  • Meer comfort
  • Minder fysieke vermoeidheid
  • Verbeterde veiligheid
  • Mindere belasting
  • Chirurgen kunnen zich richten op de operatie
  • Betere veiligheid van de patiënt

Onderzoek heeft uitgewezen dat klachten met betrekking tot het bewegingsapparaat als gevolg van zware fysieke arbeid meer voorkomen bij OK (operatiekamer) verpleegkundigen dan bij kantoorpersoneel. Dit wordt ook weerspiegeld in de hogere mate van ziekteverzuim.

Maak een afspraak met
een van onze adviseurs
+31 6 52 84 55 66