ennl

ThermaVein:
voor directe, veilige en permanente verwijdering van gezichtsaderen

ThermaVein biedt een directe, veilige en permanente verwijdering van gezichtsaderen, medisch aangeduid als ‘teleangiëctasie’ en beter bekent onder de namen couperose,  rosacea, vasculaire vlekken en spider naevi.

Exclusieve techniek

Thermavein Removal of facial veins

Intodis vermarkt exclusief ThermaVein in samenwerking met Dr Brian Newman M.D., de FRCS, de pionier van een proces ‘thermocoagulatie’ genaamd.

  • Consistente resultaten
  • Geen bijwerkingen bekend
  • Hoogste veiligheidsgraad

In tegenstelling tot IPL, laser- of epilatietechnieken, biedt ThermaVein consistente resultaten, geen bekende bijwerkingen en de hoogste veiligheidsgraad. Daarmee is het de natuurlijke keuze voor zowel eindgebruikers als patiënten.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze exclusieve technologie de veiligste en meest effectieve beschikbare technologie is . De technologie achter ThermaVein bestaat al bijna 15 jaar binnen de medische industrie, zonder problemen en wordt door klinische studies ondersteund.

Bewezen reputatie

Reeds duizenden succesvolle behandelingen zijn wereldwijd afgerond en het unieke ThermaVein proces wordt door internationale experts uit de industrie geprezen. Na jarenlang uitsluitend binnen de medische industrie actief te zijn geweest, is Intodis nu in staat om de eenvoudige en kosteneffectieve behandeling voor een breder publiek beschikbaar te stellen in de vorm van de ThermaVein-technologie.

Frequently asked questions (FAQ)

 

 

 

 

Maak een afspraak met
een van onze adviseurs
+31 6 52 84 55 66